Istorija

Privatna kompanija Oculus počela je sa radom 1989 godine. Decenijska liderska pozicija u bavljenju kontaktnim sočivima i težnja za stalnim napredovanjem rezultirala je otvaranjem Oculus Specijalne bolnice 2006 godine. Prateći svoju misiju da je profesionalnost i briga o pacijentu naš imperativ za kratko vreme uspeli smo da se visoko pozicioniramo na polju oftalmologije. Oculus danas, osim Specijalne bolnice ima još 15 savremeno opremljenih ordinacija širom Srbije.

Misija

Pružanje zdravstvene nege najvišeg kvaliteta i postojanost u posvećenosti očuvanja i poboljšanja vida i kvaliteta života pacijenta. Svoju budućnost vidimo u daljem usavršavanju i uvodjenju najsavremenije opreme sledeći svetske standarde u modernoj medicini. Jedino tako bićemo u mogućnosti da i dalje pružamo vrhunsku oftalmološku uslugu i na taj način opravdamo poverenje svih koji su nam poverenje ukazali.

Cilj

Naš ekspertski tim oftalmologa, najsavremenije dijagnostike metode i vrhunske hirurške mogućnosti dopuštaju nam da pratimo najsavremenije aspekte moderne medicine. Profesionalizam, stručnost i empatija kao odgovor na potrebe pacijenta i stalni napredak i kreativnost u procesu lečenja i nege. Liderstvo u struci, ostvarivanje pozicije referentnog oftalmološkog centra na dobrobit pacijenata i zajednice.

Spisak lekara zaposlenih u Oculus-u